El forfet de Mar Flores

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El misteri de com va aconseguir el forfet per esquiar a Andorra la popular model i presentadora espanyola Mar Flores arriba al seu final. I és que va ser el mateix domini esquiable de Grandvalira qui li va vendre. Així mateix ho manifesta un document que Flores va fer públic a les seves xarxes socials i que va signat pel director d’Ensisa, David Hidalgo, en què diu que “l’adquisició del forfet d’esquí per part del seu grup es va fer mitjançant la central de reserves de Grandvalira, seguint el procediment regular”.

La presentadora, després de sentir-se atacada pel programa Sálvame, va decidir passar a l’ofensiva i va utilitzar un dels seus punts, el seu perfil d’Instagram, que compta amb 205.000 seguidors, per tal de plasmar la seva veritat.

Flores ho va fer amb proves, ja que el document signat per Hidalgo no només defensava que l’adquisició del forfet s’havia fet a través dels mètodes regulars de Grandvalira, sinó que afegia que “en cap cas va incomplir cap confinament, ja que la regió sanitària on ella resideix no estava subjecta a cap confinament. Les duanes espanyola i andorrana així ho testimonien, permetent l’accés lliure als residents de les àrees que no estan confinades”. A més a més, el director general d’Ensisa precisa que el tracte va ser “cordial i correcte” en tot moment, i a banda de desitjar-li una ràpida recuperació l’emplaça a tornar a Grandvalira en un futur.

Aquest document signat per Hidalgo i que va fer públic Flores xoca, però, amb les declaracions fetes pel president d’Ensisa, Francesc Camp, que va afirmar que totes les persones que esquiaven eren residents al Principat.

tracking