Pandèmia mundial

Els casos actius augmenten a 300 amb 28 positius nous

L'hospital suma 18 pacients per Covid amb un ingressat més que ahir

Proves per detectar la Covid-19Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La detecció de més contagiats de la Covid ha tornat a incrementar el nombre de casos actius fins a 300, 24 més que ahir ja que només hi ha hagut quatre altes en les últimes hores, segons l'actualització sanitària. Salut ha informat que s'han diagnosticat 28 positius nous que augmenten el total d'afectats pel virus des de l'inici de la pandèmia a 10.976 i deixen la xifra de recuperats en 10.564. Els òbits provocats pel virus es mantenen en 112 després de les dues defuncions de dos afectats a l'hospital que es van produir ahir.

L'ocupació hospitalària creix lleugerament amb un ingressat més que ahir per la infecció. El centre suma 18 afectats dels quals 11 estan a planta i 7 a l'UCI, 6 amb ventilació mecànica, en la mateixa situació que dimecres. I el ministeri ha informat que al llarg de la jornada d'ahir es van administrar 21 dosis de revacunació del fàrmac de Pfizer.

L'afectació al sistema escolar inclou un aula més amb part dels alumnes confinats a casa qu eleven el total a 9 i es mantenen dues classes tancades amb tots els escolars a domicili per casos de coronavirus. El nombre de grups en vigilància passiva són 16, una més que ahir.

tracking