Audicions a joves d'entre 6 i 8 anys a l'Institut de Música de la capital

L'objectiu és apropar-los a la música i donar a conèixer alguns instruments com el clarinet, la trompa, l'acordió, la viola i l'orgue.

Audicions a joves d'entre 6 i 8 anys a l'Institut de Música de la capitalComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'Institut de Música d'Andorra la Vella ha iniciat avuiun seguit d'audicions musicals per a als alumnes de primera ensenyança de laparròquia. L'objectiu és apropar-los a la música i donar a conèixer algunsinstruments que poden ser minoritaris per al públic infantil, com ara el clarinet, la trompa, l'acordió, la viola i l'orgue.

Cada dijous entre avui i el 14 d’abril es duran a terme cinc sessions en les quals s'explicaran llegendes d'Andorra relacionades amb el so d'un instrument. Els professors de l'Institut, Unai Gutiérrez (clarinet), Pau Blasco (trompa), PilarPlanavila (acordió), Sílvia García (viola) i Ignacio Ribas (orgue), s'encarregaran de les audicions. Les sessions es faran a l'església de Sant Esteve d’Andorrala Vella perquè els infants puguin veure de primera mà què és i comfunciona un orgue. En total, participaran en el projecte 287 alumnes de quatre escoles de la parròquia.

tracking