Literatura

Entrega de premis als guanyadors del 33è Concurs de contes de Nadal

Núria Gras, Marc Salinas, Maria Lluïsa Blanco i Dídac Cornejo s'han endut els guardons, un lot d'activitats culturals i d'oci

Entrega de premis als guanyadors del 33è Concurs de contes de NadalSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Funció Pública i Simplificació de l'Administració, Judith Pallarés, ha fet entrega avui dels guardons de la 33a edició del Concurs de contes de Nadal. Pallarés, que ha participat a l'acte en substitució de la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha celebrat que "la pandèmia no ha afectat l'esperit creatiu dels nostres escriptors", i bona prova d'això és que enguany s'han presentat una desena de treballs més que l'any passat amb un total de 201 contes. La majoria han estat per a la categoria d'alevins, amb 93, seguit d'infantils (63), adults (34) i juvenils (12).

Núria Gras i la seva obra 'Sense tu' han assolit el primer premi en adults, mentre 'El remor d'uns temps passats' de Maria Cucurull ha estat l'obra finalista. Marc Salinas, amb 'Un Nadal inoblidable', ha guanyat en juvenil, i Dani Barbado ('Nadales a Tristaina') ha estat finalista.

Pel que fa a la categoria infantil el primer premi ha estat per l’obra ‘Un viatge per la realitat’ de Maria Lluïsa Berrio i ha quedat com a finalista Xavier Avellanet (‘El gran problema nadalenc’). Finalment, en la categoria d’alevins ha quedat primer Dídac Cornejo per l’obra ‘Un Nadal estressant’ i el finalista ha estat Pol Bescós (‘Cadires plenes de gent que ens estima’).

Els guanyadors han rebut un lot d'activitats culturals i d'oci per un valor de 1.000 euros per a la categoria d'adults, 500 euros per a la juvenil, i 250 en aleví i infantil. De la seva banda, els finalistes s'han endut un val de compra de llibres per valor de 250 euros.

tracking