Museus

Tallers de pintura i d'estampació de samarretes al Thyssen

El museu presenta les diverses activitats familiars que duran a terme durant el març

Recta final de l'exposició 'Influencers en l'art' al museu Thyssen Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un taller de pintura amb Frida Kahlo com a protagonista, un de collage inspirat en els paisatges d'Andorra, un conta-contes i un taller d'estampació de samarretes sobre els talents del Thyssen, així com un taller de creació d'una auca per Pasqua, són les activitats familiars que organitza el Museu Carmen Thyssen Andorra de cara a aquest mes de març. Totes elles són gratuïtes i requereixen reserva prèvia ja que tenen un aformanet limitat, enviant un correu a reserves@mcta.ad o trucant al 800 800.

La primera activitat serà aquest cap de setmana,aprofitant la proximitat amb el Dia internacional de les Dones, amb un taller de pintura al voltant de Frida Khalo. La cap de projectes del museu, Teresa Areny, destaca que "és important que a través de l’art es treballin valors educatius i socials que fomentin el reconeixement de reivindicacions encara vigents". El 13 de març, en el marc del dia de la Constitució, es realitzarà la segona activitat, un taller de collage en el qual es proposarà la reconstrucció d'obres de paisatges del Principat i que estan exposades actualment.

El 20 i 21 de març es realitzarà un conta-contes i un taller d'estampat de samarretes amb elements decoratius del mar, i finalment el 27 i 28 d'aquest mes hi ha haurà un taller en què es convidarà els participants a conèixer l'obra de teatre,L'auca del senyor Esteve, de Santiago Rusiñol.

tracking