Parròquies

Rios demana d'anar més enllà amb les ajudes socials i vol copiar el model d'Escaldes

Rios demana d'anar més enllà amb les ajudes socials i vol copiar el model d'Escaldes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller del PS al comú d’Encamp David Rios va demanar a la corporació anar més enllà amb les ajudes socials i va posar d’exemple el pla que va dissenyar Escaldes. “Estem d’acord amb el nou reglament d’ajudes socials que s’aprova, però pensem que era una bona oportunitat per anar més enllà i definir més ajudes, tal com es va fer al comú d’Escaldes. I definir-les serviria perquè hi hagi una major seguretat jurídica”, va dir Rios, que va fer aquestes declaracions durant el debat sobre el punt del nou reglament d’ajudes socials que es va aprovar per unanimitat.

La rèplica la va donar el cònsol menor, Jean Michel Rascagneres, va que comentar que “podem estar d’acord en la part de seguretat jurídica, però el que hem de fer és que la gent pugui rebre ajudes i no solapar els serveis socials de Govern”. Esther Vidal, d’Agrupament Encampadà, va celebrar “fer un reglament per ajudar els ciutadans d’Encamp”.

Un altre dels punts de fricció va ser el sobrecost del 12% de les obres de les avingudes Martí i Miterrand. Rios ho va qualificar “‘d’inacceptable” i la cònsol major, Laura Mas, va replicar que “a les obres pot haver-hi un sobrecost. I més si com és aquest cas s’han fet diverses millores al projecte inicial”.

tracking