x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
política

El PS demana a ERC que retiri l'esmena del projecte de llei sobre paradisos fiscals

Pere López i Pere Baró s'han reunit amb diversos dirigents en el marc de les trobades que s'estan duent a terme per donar a conèixer la feina feta a Andorra contra el frau fiscal
López i Baró a la seu d'Esquerra Republicana de Catalunya

El PS demana a ERC que retiri l'esmena del projecte de llei sobre paradisos fiscals

López i Baró a la seu d'Esquerra Republicana de Catalunya

PS Andorra
Actualitzada 26/02/2021 a les 20:06
El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, i el secretari d'organització del PS, Pere Baró, s'han reunit aquesta tarda amb diversos dirigents d'Esquerra Republicana de Catalunya i han demanat que es retiri l'esmena que el seu grup parlamentari a Madrid ha fet en relació amb el projecte de llei en el qual Andorra podria tornar a estar inclòs en la llista de paradisos fiscals.

López i Baró han traslladat la preocupació i els líders republicans s'han compromès a parlar amb els seus diputats a Madrid i discutir sobre aquesta esmena després de saber el treball fet a Andorra contra el frau fiscal i estrènyer les relacions entre les dues formacions. La trobada, segons el PS, ha estat molt productiva perquè a més d'establir línies de diàleg permanent entre les dues formacions també s'ha acordat que les dues branques juvenils, les socialdemòcrates d'Andorra i les republicanes, treballin conjuntament. Els socialdemòcrates també ha traslladat la situació dels sectors productius d'Andorra a causa de la pandèmia de la Covid-19 i la necessitat de tornar a permetre la mobilitat dels catalans al Principat al més aviat possible.
   
Etiquetes
  • #1 Quim
    (26/02/21 23:08)

    Però que estem tontos o que ?
    Ahir amb el comunista de la cadira de rodes i avui amb els independentistes que ho cremen tot !              Que els hi està oferin, que pujarem els impostos ?     Ens fotrem el país per barret, que inconscients !!!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts