Teatre

Sant Julià i la capital aposten per la comèdia en la 58a temporada de teatre

La programació compta amb un total de sis obres teatrals, tres a Andorra la Vella i tres a la parròquia laurediana

Sant Julià i la capital aposten per la comèdia en la 58a temporada de teatreComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina, i el conseller de Cultura i Promoció Turística d'Andorra la Vella, Miquel Canturri, han presentat aquesta tarda en roda de premsa la 58a temporada de teatre, en la qual aposten per la comèdia i l'humor. La programació compta amb un total de sis obres teatrals, tres a la capital i tres a la parròquia laurediana.

El 4 de març l’ex de Tricicle Carles Sans obre el cartell amb ‘Per fi sol!’ al Centre de Congressos. ‘Classe’, ‘Cobertura’ i ‘Alguns neixen estrellats’ completen el vessant humorístic del cicle, que també inclou el segell nacional amb 'Jocand i la Cía. És grata'. A més, el Festival de Pallasses tornarà a l’octubre.

Com a novetat, el comú d'Andorra la Vella ha adelantat l'horari de les representacions ales 20.30h per "donar l'oportunitat als espectadors d'anar a prendre alguna cosa després del teatre i donar vida al casc antic de la parròquia" i ha habilitat la compra d'entrades dels espectacles per unitats familiars. Quant al pressupost per a la realització de la temporada, el comú de la capital ha destinat un total de 18.000 euros i el de Sant Julià de Lòria 28.000 euros.

Sant Julià i la capital aposten per la comèdia en la 58a temporada de teatre

tracking