x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
justícia

La víctima mortal de l'atropellament va tenir un accident abans dels fets

El metge a la presó intenta reunir la fiança per aconseguir l’arrest domiciliari
Els serveis mèdics atenent l'home que va ser atropellat, l'agost passat.

El xofer mort en l'atropellament va tenir un accident abans

Els serveis mèdics atenent l'home que va ser atropellat, l'agost passat.

C. S.
Actualitzada 23/02/2021 a les 11:40
Un nou element s’ha introduït en la instrucció sobre l’atropellament mortal que va tenir lloc a final d’agost de l’any passat, davant del McAuto de l’avinguda Tarragona, i on va morir un home de 50 anys.

Es tracta de la declaració d’un home que va manifestar que abans del tràgic succés havia tingut un petit accident amb l’home mort, i que aquest li va demanar no fer la declaració de l’accident perquè era xofer professional i li podia comportar problemes. El sinistre es va tancar amb l’acord mutu que el xofer pagaria els desperfectes de la seva butxaca i metres més endavant va tenir lloc la discussió, motivada per una brusca maniobra de la víctima, que va acabar amb l’atropellament per part d’un turista espa­nyol que va al·legar que va quedar paralitzat pel pànic en veure que l’altra persona havia intentat agredir la seva esposa i que es dirigia cap a ell. Fonts de l’advocat de l’odontòleg van comentar ahir que aquesta nova dada sobre l’accident anterior a l’atropellament no s’ha de considerar com un atenuant però sí que facilita contextualitzar “una mica els fets”, i ajuda a corroborar que l’home podia estar alterat i per això va mostrar una agressivitat que va fer que el metge intentés fugir.

Però tot són interpretacions. Des de l’altra banda la lectura és que les imatges enregistrades deixen clara la intencionalitat.
El conductor involucrat en l’accident amb només un mirall exterior trencat va sentir remordiment en pensar que si hagués fet la declaració d’accident l’odontòleg i l’home resident no s’haurien creuat a la carretera i no hagués passat res. Per això va decidir anar a explicar aquest petit incident.


D’altra banda, el metge intenta reunir els 150.000 euros de fiança que li reclama la Batllia per deixar la presó i passar a arrest domiciliari a la segona residència que la família té a Soldeu. De moment encara no ha aconseguit aquesta suma.
Etiquetes
  • #7 Albert
    (23/02/21 12:59)

    Un parell d'agressius al volant. Se'n veuen massa circulant.

    Respondre
  • #6 Sense remordiments
    (23/02/21 12:17)

    Al xòfer que va patir el 1er accident: no tinguis cap remordiment, pots dormir tranquil!! Prou bon home has estat d'acceptar una reparació amistosa!Què hauria passat sense el 1er accident no es pot saber. Ànims! Potser no hauria passat res, potser el ara difunt hauria atropellat algú, potser s'hauria ennugat menjant... No es pot saber!!I amb el teu testimoni pots fer avançar la causa. Jo llegeixo així els fets: Un homme causa 1 primer accident, minuts despres fa una maniobra imprudent i s'enfronta al cotxe que l'ha pitat per queixar-se de la maniobra. Espantat pel comportament violent de l'infractor, el conductor arrenca el cotxe i l'atropella. Qui és culpable? Ja ho decidirà el Batlle.

    Respondre
  • #5 Pau sense vot
    (23/02/21 10:53)

    Echeminga va dir..
    Ilegitima defensa. Le caerán algunos años en la carcel. Que manera de arruinarse la vida.

    Respondre
  • #4 Echeminga
    (23/02/21 10:15)

    Legitima defensa

    Respondre
  • #3 I tu tot un idiota?
    (23/02/21 09:03)

    David va dir..
    I tu tot un idiota? Que té a veure això amb l'atropellament mortal? Has vist el video per parlar, crack? Feu pena. Però molta.

    Respondre
  • #2 john
    (23/02/21 08:40)

    Tant important es aquesta noticia, no té res a veure amb l'altre accident, i sembla que vulgueu culpar a la víctima. No hi ha dret.

    Respondre
  • #1 David
    (23/02/21 06:40)

    Tot un figura vamos.

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts