Detingut un home per un intent de violació a la companya de pis

La dona va donar-li dues bufetades per treure's l'home de sobre i l'arrestat va respondre amb un cop de puny a la cella

Interior haurà de tornar a revisar el polèmic concurs d'oficials de policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 51 anys va ser detingut cap a dos quarts de quatre de la matinada del divendres al dissabte per un intent de violació a la companya de pis. L'home hauria tingut una actitud intimidatòria envers la dona, a qui va induir a pensar que volia prendre part d'una relació sexual, però ella se'l va intentar treure de sobre amb dues bufetades i l'home va respondre amb un cop de puny a la cella esquerra, que la va fer caure al terra. S'acusa l'home dels presumptes delictes contra la llibertat sexual i la integritat física i moral.

Aquesta va ser una de les 16 detencions que la policia va efectuar durant la setmana passada, de les quals sis corresponen a delictes contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l'alcohol. A més, es van produir dues paralles més que van acabar amb detencions per presumptes delictes contra la integritat física i moral. Una d'una noia de 18 anys que va donar un cop de cap al seu germà, causant-li una ferida sagnant al nas després d'una forta discussió, i una altred'un home de 38 anys que va colpejar amb un got de vidre a la part posterior del cap a un amic. En aquest cas, l'arrestat va ser convidat a casa de l'amic i en el transcurs de la nit, aquest últim va ofendre amb un comentari a l'home de 38 anys. Això va desencadenar en una forta discussió fins que es va produir l'agressió, que va provocar-li una ferida sagnant a la víctima. Aquesta detenció es va produir passades les 4 h de la matinada del dissabte al diumenge.

D'altra banda, cinc de les 16 detencions de la setmana passada corresponen a la dels no residents de 28, 29, 31, 34 i 35 anys acusats de contraban de tabac. Portaven 3.600 paquets valorats en 12.528 euros. Finalment, un home no resident de 30 anys va ser detingut el passat divendres a la tarda a Escaldes-Engordany per desobeir una ordre d'expulsió administrativa per un període de dos anys, motiu pel qual se l'acusa d'un presumpte delicte contra la funció pública.

tracking