Acord pel Palau de Gel amb un lloguer de 20.000 euros al mes

La propietat i el comú signaran dimecres el contracte, que tindrà una durada de 25 anys

El comú veu opcions d'un acord sobre el Palau de GelFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de Canillo i la propietat del terreny del Palau de Gel, Casa Roig, han arribat a un acord per signar un nou contracte de lloguer. Segons ha pogut saber el Diari, i ha confirmat posteriorment el comú en un comunicat, l'acord és de 20.000 euros al mes (240.000 euros l'any) per 25 anys. El comú convocarà demà un consell extraordinari per dimecres al migdia en el qual informarà del nou conveni als consellers i posteriorment, una vegada sigui aprovat, se signarà el contracte. La corporació canillenca ha explicat que dimecres també s'informarà detalladament del nou contracte d'arrendament, que regula altres aspectes com la conservació de les unitats arrenadades, les assegurances, les obres que es vulguin dur a terme durant el període d'arrendament o la gestió i explotació dels diferents serveis que ofereix el Palau.

Cal recordar que fins ara es pagaven 1.900 euros mensuals, i la propietat demanava 25.000 euros, tot i que finalment ha rebaixat la seva demanda. També volien menys temps de lloguer, però finalment han accedit a un contracte de 25 anys. Actualment no hi havia vigent cap conveni ja que el comú de Canillo havia d'entregar les claus el 31 de desembre passat, que era quan expirava l'anterior contracte, però no ho va fer en considerar que les negociacions continuaven obertes. Amb tot, la propietat del terreny va avisar que anirien a Batllia, però amb el nou acord ja no s'arribarà a aquest extrem i per tant, el Palau de Gel es dona per salvat.

Amb el pacte ja assolit, el cònsol major de Canillo, Francesc Camp, ha assenyalat que “vull manifestar el nostre agraïment a la predisposició mostrada per la família Roig per arribar a un acord que ens permetrà els propers anys treballar intensament per reformar el Palau de Gel i convertir-lo de nou en unreferent de les activitats lúdiques i esportives del país".

Renovació de les instal·lacions

La finca del Palau compta amb una superfície de més de 7.265 metres quadrats on s’hi ubiquen la pista de gel, el gimnàs, la piscina, elrestaurant, l’auditori i una part de l’escola bressol. De cara a aquest any, el pressupost del comú preveu per aquest any una partida d'un milió d'euros per renovar les instal·lacions, invertir en millores dels serveis i dinamitzar l'activitat al complex.

tracking