Andbank celebra el 90è aniversari

L'entitat organitzarà diversos actes adaptats a la pandèmia per commemorar els 90 anys de la seva fundació

La seu central d'Andbank. AndbankFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andbank celebrarà aquest 2021 els seus 90 anys d'història organitzant diversos actes culturals, socials i esportius, els quals adaptarà a les mesures especials per la pandèmia. Durant els propers mesos, el banc posa en marxa la campanya 'Evolucionar és afrontar el futur amb experiència', un projecte "innovador, global i en creixement" amb el qualvol "posar en valor l’experiència i la solidesa que li dona quasi un segle de trajectòria".

Andbank vanéixer el 30 de desembre de 1930 a Sant Julià de Lòria, quan “la creació de qualsevol empresa i, molt més d’un banc, era una audàcia pròpia d’emprenedors”, segons recorda el president d'Andbank, Manel Cerqueda, que remarca que és l'entitat degana d'Andorra i "alhora la més moderna i recent en la història financera del país".

Des de l'entitat, assenyalen que la fita més important va venir l’any 2001 amb la integració entre Banc Agrícol i Banca Reig (que va néixer el 1956, gràcies a la iniciativa de Julià Reig Ribó). La unió, que es va materialitzar en un temps rècord (nou mesos), ha convertit Andbank en una entitat "de referència al país i més enllà de les nostres fronteres, perquè les sinergies resultants ens han fet més forts i ens permeten mirar el futur amb més optimisme i solidesa". Prova d'aixo són els múltiples premis que ha rebut Andbank, com ara el guardó del 2020 a Banc de l’any i millor Banca Privada d’Andorra, atorgats pel Grup Financial Times, així com banc més segur, per Global Finance i millor banc digital d’Andorra, per International Finance.

En els pròxims mesos l’entitat anirà anunciant les accions que té previst posar en marxa per als seus treballadors, els seus clients i la societat en general amb la finalitat de commemorar el seus 90 anys d’història.

tracking