La falta d'un llop obliga a evacuar Naturlandia

El parc ha estat desallotjat d'emergència mentre es buscava a l'animal que ha estat trobat mort

Llops a NatutlandiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les 150 persones que hi havia aquest matí a Naturlandia han estat desallotjades d'emergència perquè el personal del parc s'ha adonat que faltava un llop del seu espai en fer el reconeixement de les instal·lacions. La majoria de les persones que hi havia a l'ecoparc lauredià eren nens que feien esquí escolar. Els cuidadors han localitzat finalment a l'animal mort dins d'una bassa d'aigua al recinte del parc.

L'alerta s'ha produït quan els treballadors del parc d'animals han fet el recompte i s'han adonat que faltava un llop. El personal ha activat el protocol de seguretat que implica l'evacuació d'emergència dels visitants perquè pensaven que l'animal s'havia escapat i s'han fet diverses rondes de recerca, primer només els cuidadors i després amb la participació dels banders, segons ha informat Naturlandia. El llop ha estat trobat sense vida en una bassa d'aigua dins del tancat específic d'aquests animals i les autoritats investigaran ara les causa de la mort que es determinaran amb l'autòpsia.

Naturlàndia ha lamentat la mort del llop que formava part d'una manada de quatre exemplars, segons es detalla a un comunicat. El parc reobrirà demà les instal·lacions amb normalitat.

tracking