Política

Mònica Bonell entra a les comissions de seguiment i de migració del Consell d'Europa

La parlamentària del grup demòcrata ha estat proposada en els dos càrrecs per l'Aliança de Liberals i Demòcrates per Europa

Mònica Bonell, en la sessió d'hivern telemàtica del Consell d'EuropaDemòcrates

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta suplent del grup parlamentari demòcrata, Mònica Bonell, formarà part de dues comissions de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa. La cap de delegació d'Andorra a l'APCE per aquesta legislatura serà membre de la comissió de monitoring (seguiment dels estats membres) i vicepresidenta segona de la comissió de migració, refugiats i persones desplaçades. L'Aliança de Liberals i Demòcrates per Europa va proposar-la pels dos càrrecs i ha estat acceptada de manera unànime en el marc de la sessió d'hivern que està tenint lloc aquesta setmana a Estrasburg, i en la qual Bonell hi ha participat de manera telemàtica.

Demòcrates ha destacat que la participació de Bonell en el comitè de seguiment "reforça el pes d'Andorra al Consell d'Europa i garanteix que sigui partícip en la presa de decisions més remarcables". En relació a la segona comissió, Bonell ha destacat que la seva participació en nom d'Andorra permetrà una aportació "imparcial i compromesa" en la gestió dels conflictecs vigents que està patint Europa.

tracking