Detinguda una noia de 18 anys que picava les portes del despatx de la policia i insultava als agents

La jove portava a sobre 0,5 grams de marihuana i va desobeir reiteradament les indicacions de posar-se la mascareta

La policia deté un jove per amenaçar de mort el seu pareARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir la matinada del dijous al divendres una jove resident de 18 anys que picava a les portes d'accés del despatx central de la policia proferint insults cap als serveis del cos d'ordre. Eren pràcticament les 3 h de la matinada, i a més, la jove no portava la mascareta i va desobeir reiteradament les indicicacions dels agents demanant que se la posés. A més, portava un embolcall amb 0,5 grams de marihuana. Se l'acusa d'un presumpte delicte contra l'honor i la funció pública.

Un home de 28 anys va ser detingut acusat del mateix delicte passades les 12 de la matinada del dilluns al dimarts. Els agents van ser requerits a Encamp després de rebre queixes perquè el veí d'un immoble tenia el volum de música molt elevat, el qual a més va infringir la llei de seguretat pública. Una vegada l'home va ser qüestionat pels fets, va reaccionar de manera desproporcionada i va resistir-se de manera greu als agents, a qui a més va injuriar.

Aquestes van ser dues de les 24 detencions que va realitzar la policia durant la setmana passada, de les quals set corresponen a delictes contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l'alcohol. A més, sis detencions corresponen a l'operació Forex contra la lluita del frau financer, i quatre a delictes per contraban de tabac. Un d'ells és el jove no resident de 18 anys que va ser enxampat per la Unitat de Lluita contra el frau de la duana andorrana el passat dimarts al vespre amb 5.000 paquets valorats en 17.400 euros. Els altres tres són els tres no residents de 19, 23 i 26 anys que van ser controlats dimecres a la tarda al Pas de la Casa en un aparcament interior. Al maleter del seu vehicle portaven 3.000 paquets valorats en 10.400 euros i se'ls acusa dels presumptes delictescontra l’ordre socioeconòmic i l’ordre públic (grup organitzat).

D'altra banda, un jove no resident de 21 anys va ser detingut diumenge de la setmana passada al migdia a la frontera del riu Runer quan intentava accedir a Andorra amb 1,6 grams de cocaïna.

tracking