Hivern

Encamp obre les inscripcions de l'escola de neu dilluns

Les activitats proposades seran esquí, estil lliure i surf de neu

Alumnes de l'escola d'esquí, la passada temporadaComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Encamp obrirà el proper dilluns les inscripcions per a l'escola de neu per a la temporada 2021. Les activitats proposades seran l'esquí, l'estil lliure i el surf de neu. La corporació canillenca ha preparat un protocol sanitari aprovat pel ministeri per poder dur a terme l'activitat, i que obliga a fer alguns canvis i adaptacions en l'organització i funcionament en relació als anys anteriors.

L'ús de la mascareta és obligatori i els grups bombolla es mantindran tot el curs. L'horari serà de 10 h 1 13h i cada grup realitzarà una sessió setmanal. Enguany l'escola de neu es desenvoluparà únicament al sector de Grau Roig i els alumnes del Pas de la Casa tindran reservada l'obertura d'un giny a primera hora del matí des d'aquell sector exclusivament per poder arribar fins al sector de Grau Roig.

"Hem consultat a les famílies i hem treballat un protocol per poder iniciar l'activitat de l'esquí amb les màximes garanties de seguretat", ha explicat el conseller de Joventut i Esports d'Encamp, Xavier Fernàndez. Els preus de l'escola són de 117 euros per als residents de la parròquia i 214 per als no residents. A més, hi ha un descompte per al segon germà del 20% i per a membres del Club Piolet o del Carnet Jove del 10%. Hi poden participar nens i nenes nascuts entre el 2003 i 2016 i les inscripcions s'han de formalitzar a la web del comú.

tracking