finances

Creix un 23% el negoci d'Andbank Espanya

La filial espanyola de l’entitat va pujar fins als 13.065 milions el 2020, el major augment des que va arribar, el 2012

Creix un 23% el negoci d'Andbank EspanyaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andbank Espanya va tancar l’exercici del 2020 amb un volum de negoci de 13.065 milions d’euros, fet que suposa un increment del 23% respecte a l’any anterior. Es tracta del major creixement experimentat per l’entitat des que va començar a operar a l’estat veí del sud el 2012.

La bona evolució del banc ve donada principalment per l’augment de clients que han confiat en Andbank Espanya, la incorporació de banquers i la rendibilitat de les inversions gestionades, segons va informar ahir l’entitat en un comunicat dirigit als mitjans de comunicació

En aquest sentit, la filial espa­nyola d’Andbank va destacar que les carteres dels clients de l’entitat van obtenir una revaloració mitjana del 7,4%.

L’any passat, Andbank Espanya va dur a terme l’adquisició del negoci d’Esfera Gestió, el mes de març, que va culminar al setembre amb la compra i el traspàs dels fons d’inversió i sicavs de l’entitat a la gestora d’Andbank, Andbank Wealth Management. El juny de l’any passat Andbank també va adquirir la firma especialitzada en banca privada Bank Degroof Petercam Spain.

No obstant això, aquesta última operació està pendent de les últimes aprovacions per part dels reguladors, motiu pel qual no es computa el volum d’actius procedent d’aquesta firma en el tancament d’aquest exercici, matisa l’entitat en el comunicat.

Qualitat de la proposta

El conseller delegat d’Andbank Espanya, Carlos Aso, assenyala en la nota de premsa que aquest creixement “reflecteix la qualitat de la nostra proposta de valor cap als clients i l’excel·lència en el servei del nostre extraordinari equip”.

El model de negoci d’Andbank Espanya ofereix un servei integral de gestió patrimonial a través d’especialistes en diversos àmbits: gestió d’inversions i mandats personalitzats, planificació patrimonial i fiscal o inversions alternatives i ESG.

VINT-I-UN CENTRES I 127 BANQUERS, A L'ESTAT VEÍ DEL SUD

La filial espanyola d’Andbank va ampliar l’any passat les seves infraestructures materials i humanes a l’Estat veí del sud en el marc de l’operativa que va iniciar a Espanya el 2012. L’exercici del 2020, a tall d’exemple, l’entitat andorrana va posar en marxa dos centres de banca privada a Andalusia, concretament a les ciutats de Sevilla i Màlaga. Andbank Espanya també va contractar nou banquers per ampliar la seva plantilla a l’Estat veí del sud. D’aquesta manera, assenyala l’entitat en un comunicat als mitjans de comunicació, Andbank Espanya va tancar l’any passat amb 127 banquers i vint-i-un centres repartits per tot el territori espanyol. També comptava amb 102 agents financers i 61 contractes amb empreses de serveis d’inversió.

tracking