televisió

La temptació viu a Andorra

El pilot Xavier España participa a partir d’avui en la tercera edició de ‘La isla de las tentaciones’ com un dels solters disposats a seduir alguna de les participants

L'andorrà Xavier España participa en la nova edició d'un reality de la televisió espanyola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’andorrà Xavier España debuta avui com a participant de la tercera edició del reality show espanyol La isla de las tentaciones, que es podrà veure a Telecinco a partir de les deu de la nit. El pilot de motocròs i funcionari de la duana, de 35 anys, formarà part de l’equip de nois solters que tenen com a missió seduir les concursants femenines que han estat separades de les seves parelles. “Soc competitiu a les motos però més en l’amor. Només cal comprovar-ho”, ha afirmat el jove durant la seva presentació.

Cinc parelles amb diferents perfils, però consolidades, tornaran a posar a prova les seves relacions a Villa Playa i Villa Montaña –a la dominicana península del Samaná–, en aquesta tercera entrega, que arriba carregada de novetats respecte a les anteriors. “Aquesta és l’edició més emocional de totes. El bo del format és que té alguna cosa que la vida real no ens permet”, ha dit la presentadora, Sandra Barneda.

La principal novetat és el que es coneix com la luz de la tentación: Cada villa tindrà una alarma de color vermell que, juntament amb una sirena, sonarà cada vegada que algú a l’altrabanda “es passi de la ratlla”. Una altra novetat important fa referència al format del programa: Barneda serà la mestra de cerimònies de la gala setmanal, que s’emetrà els dijous a les 22 hores, i d’El debate de las tentaciones, els dilluns a les onze de la nit.

tracking