Andbank Espanya augmenta un 23% el volum de negoci

L'entitat arriba als 13.065 milions d'euros gestionats a finals d'any

'The Banker' tria Andbank millor banc de l'any a AndorraANDBANK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andbank Espanya ha incrementat el volum de negoci un 23% durant el 2020 respecte a l'anya anterior, amb un total de 13.065 milions gestionats. L'augment dels fons representa el major creixement des de que l'entitat filial d'Andbak va començar a operar al país veí.

L'evolució de l'entitat es basa en l'increment de clients, la incorporació de nous professionals i la rendibilitat de les inversions gestionades, segons ha assenyalat el banc. I destaca que les carteres de clients han tingut una revalorització mitjana del 7,4% durant l'any passat. El conseller delegat d'Andbank Espanya, Carlos Aso, valora que el creixement del banc "reflecteix la qualitat de la nostra proposta de valor per als clients i l'excel·lència en el servei del nostre extraordinari equip".

La filial d'Andbank a Espanya va adquirir al març Esfera Gestión i la firma especialitzada en banca privada Bank Degroof Petercam Spain al juny. Aquesta operació està pendent dels últims tràmits i no es comptabilitza en el volum d'actius al tancament del 2020. L'entitat va posar en marxa dos centres de banca privada a Sevilla i Màlaga l'any passat i va contractar nou banquers. La plantilla actual a Espanya la integren 127 banquers i 102 agents financers i compta amb 21 centres en tot el territori espanyol i té 61 contractes amb empreses de serveis d'inversió.

tracking