x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
COL·LABORACIÓ CIUTADANA

Mor el padrí desaparegut a Santa Coloma

L’ancià va ser trobat cap a la una de la matinada a la vora del riu a l'alçada de la Borda Mateu amb una parada cardiorespitartòria i una hipotèrmia greu
L'home desaparegut, Antonio Teixeira Pinto.

La policia busca un padrí desaparegut a Santa Coloma

L'home desaparegut, Antonio Teixeira Pinto.

POLICIA
La zona on va ser trobat l'home, ahir a la una de la matinada.

Mor el padrí desaparegut a Santa Coloma

La zona del riu on va ser trobat l'home, ahir a la una de la matinada.

Fernando Galindo
Actualitzada 13/01/2021 a les 12:17
L'home de 78 anys desaparegut ahir a Santa Coloma, Antonio Teixeira Pinto, ha mort aquesta matinada. L'home va ser trobat cap a la una just a la vora del riu, a l'alçada dels camps de la Borda Mateu, amb una parada cardiorespitaròria i amb hipotèrmia greu. Cap a les 2.20 h se'l va traslladar al Servei d'Urgències de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, on se li va practicar la maniobra de RCP avançada durant dues hores. Finalment, a les 5.30 h es va certificar la seva mort. 

La policia i grups de ciutadans van realitzar un important desplegament per trobar l'home. De fet va ser una dona qui va trucar al cos d'ordre i va manifestar que hi havia un home al riu (fora de l'aigua) i que podia tractar-se de l'home desaparegut. El cos d'ordre va trucar a bombers, que va desplaçar cinc efectius, dos del GRM (Grup de Rescat de Muntanya) amb un furgó i tres en una ambulància, per fer les tasques de rescat al riu.

Es desconeix com l'home va anar a parar a aquella zona, sota del passeig i just a la vora del riu, tot i que la policia no va constatar indicis de criminalitat. Malgrat el desenllaç fatal, la policia ha agraït la col·laboració de la ciutadania i dels mitjans de comunicació, ja que van rebre diverses trucades en relació a l'home desaparegut.
 


El cos d'ordre va demanar ahir al vespre a través les xarxes socials la col·laboració ciutadana per trobar l'home de 78 anys que va desaparèixer a primera hora de la tarda per la zona de Santa Coloma. El cos de seguretat va compartir ahir la fotografia de l'ancià, que patia alzheimer, i va demanar la col·laboració ciutadana per trobar-lo, posant a disposició els telèfons 110 i 872 000 per notificar qualsevol informació al respecte.


El padrí, de cabell blanc i que vesvestia una jaqueta negra i texans, va desaparèixer ahir al voltant de les 14.00 hores quan va sortir del seu domicili familiar, ubicat a Santa Coloma, sense avisar prèviament cap persona. De fet, va ser la seva filla qui va notificar a la policia la desaparició del seu pare. L’home, segons va informar el cos d’ordre a la seva pàgina web, només fa dos mesos que resideix al Principat.


L’avís va tenir una resposta immediata per part de la ciutadania i des d’ahir al vespre la imatge de la persona desapareguda va circular per les xarxes socials.
Etiquetes
Veure’n més
23
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts