Tecnologia

El resident 'TheGrefg' bat el rècord mundial de visualitzacions a Twitch

El youtuber va fregar els 2,5 milions d'espectadors simultanis a la plataforma d'Amazon en la presentació de la seva 'skin' de Fortnite

El resident 'TheGrefg' bat el rècord mundial de visualitzacions a Twitch

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El youtuber resident a Andorra David Cánovas, conegut com a 'TheGrefg', va pulveritzar ahir un rècord mundial a la plataforma d'streaming Twitch. El murcià va assolir una audiència de gairebé 2,5 milions d'espectadors simultanis (concretament 2.468.668) en un directe fet ahir al vespre, superant per més del doble l'anterior rècord, i superant la seva pròpia marca de gairebé 640.000 espectadors simultanis d'un directe fet per un streamer. El motiu del seu rècord va ser la presentació del seu personatge, popularment anomenat skin, del popular joc Fortnite. El murcià, de 23 anys, va generar molta expectació ja que va anunciar que tindria un personatge fa un any i fins ahir no la va mostrar.

El seu rècord ha tingut ressò a nivell mundial donada la magnitud de la xifra que va assolir. TheGrefg, que resideix a Andorra des del juliol del 2016, compta amb més de 16 milions de subscriptors a Youtube i ahir va superar la xifra dels sis milions de seguidors a la plataforma d'streaming d'Amazon.

tracking