Detingut un jove en una festa amb 12 persones a Canillo

La policia va multar tots els assistents, que feien soroll en un pis i incomplien les mesures de seguretat decretades pel Govern

Tensió en les declaracions per l'assetjament a un policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir la matinada de dissabte a diumenge un jove no resident de 23 anys que participava en una festa en un domicili a la parròquia de Canillo. Els agents van intervenir en el pis arran de la música i els crits que provocaven 12 assistents i van multar a tots ells per pertorbar la tranquil·litat pública fent soroll i per l’incompliment de les mesures de seguretat decretades pel Govern per la pandèmia. El noi va ser l'únic que es va encarar als agents, fet que li va costar la detenció com apresumpte autor dels delictes d’injúries i de resistència i desobediència a la policia.

Dos homes van ser arrestats durant la setmana passada com apresumptesautors per un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. La primera agressió es va produir la matinada del dia 5 de gener, en un domicili de Sant Julià, quan una dona va al·legar que la seva parella l'havia agredit durant una discussió. El noi, un jove de23anys, no es trobava en el pis en aquell moment i va ser detingut a Encamp hores després. La segona detenció es va produir a un home de46anys la matinada del 7 de gener a la parròquia de la Massana, després que els agents constatessin que la dona havia patit maltractaments per part de la seva parella.

La policia també va detenir tres persones entre el 4 i el 10 de gener per delictes contra la seguretat del trànsit en conduir sota els efectesde l'alcoholi/oles drogues. La taxa d'alcoholèmia registrada pels agents va ser la d'una dona de20anys que va patir un accident amb danys materials i va donar 2,05 grams per litre de sang. Així mateix, el dia 8 de gener la policia va arrestar un home de31anys amb una taxa de1,31g/l i que tenia el permís de conduir suspès, i una hora més tard es va arrestar un jove de26anys amb una taxa de1,07g/l.

tracking