Una persecució per la capital acaba amb un jove begut encastat contra una barana

L'home, no resident i de 25 anys, va provocar danys materials al mobiliari urbà i a un turisme que es trobava estacionat

Interior haurà de tornar a revisar el polèmic concurs d'oficials de policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va arrestar la matinada de Nadal un conductor no resident de 25 anys després d'una persecució per diferents carrers d'Andorra la Vella, que va acabar amb el jove encastant-se contra una barana de protecció. En l'accident, el noi va causar diferents danys materials al mobiliari urbà i a un turisme que es trobava estacionat. En el control d'alcoholèmia va registrar una taxa d'1,57 g/l, motiu pel qual va ser acusat dels delictes contra la funció pública i la seguretat del trànsit.

Uns fets similiars van succeir durant la tarda del dia de Sant Esteve amb un jove no resident de 18 anys, que també va fer cas omís a les indicacions en un control de carretera a Andorra la Vella. Es va realitzar una persecució, en la qual també va realitzar una conducció temerària. Finalment se'l va poder controlar i se li va practicar la prova de tòxics salivars, en la qual va donar positiu. A més, el jove de 18 anys no és titular del permís de conduir, motiu pel qual se'l va imposar una sanció administrativa, a més de ser acusat dels delictes contra la funció pública i contra la seguretat del trànsit.

Aquestes van ser dues de les 19 detencions que es van produir durant la setmana passada, la majoria (13) de les quals corresponien a a delictes contra la seguretat del trànsit. Destaca també que la matinada de Nadal es va detenir dos homes residents de 46 i 34 anys amb possessió de 2,9 i 0,3 grams de cocaïna, respectivament. El control es va efectuar en el marc de les mesures excepecionals per l'emergència sanitària ja que es va sentir parlar a gent a l'interior d'un box, on es va controlar els interessats.

tracking