Ordenament territorial

Govern cedeix terrenys al comú de Sant Julià per a ús públic

El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, i el cònsol major de Sant Julià, Josep Majoral, han signat avui el conveni

Jordi Torres i Josep MajoralFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, i el cònsol major de Sant Julià, Josep Majoral, han signat avui un conveni de col·laboració on l'executiu cedeix provisionalment diversos terrenys situats a la parròquia laurediana afectats pel sistema viari del Pla Sectorial de Noves Infraestructures Viàries. La cessió es fa de manera gratuïta i indefinida per a fer-ne un ús públic, però les despeses de conservació i de condicionament del terrenys aniran a càrrec de la corporació de Sant Julià.

Els espais cedits sónel terreny de 188,49 m2 entre el riu Gran Valira, el camí de la Moixella i la rotonda que connecta la desviació amb la CG-1 i la CS de Fontaneda, i l'àrea de 1.414,94 m2 situat a la traça del vial de la desviació de Sant Julià de Lòria, entre el pont sobre el riu Valira a l’alçada del carrer Isidre Valls, i el futur túnel de Rocafort, al marge dret del riu Gran Valira. El Govern també cedeixels terrenys i recinte d’estrep situats vora i sota els viaductes de la boca nord del túnel de la Tàpia, de 199 m2 i de 510 m2 respectivament.

tracking