Detenen un home de 46 anys per ruixar amb gasoil un càmping d'Ordino

Té vincles familiars amb la propietat i va ser sotmès a un examen mèdic després del control

La policia, a l'entrada de l'hospital després del trasllat de Tcha-tokey.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir diumenge al matí un home resident de 46 anys acusat d’haver ruixat amb gasoil aparentment amb la intenció de calar foc el càmping d’Ansalonga, a Ordino. Els fets havien succeït la matinada anterior i la policia el va controlar sobre el lloc però inicialment l’home va ser traslladat a l’hospital perquè fos sotmès a un examen mèdic que avalues el seu estat mental. La detenció es va materialitzar a les onze del matí de diumenge, un cop l’home, que té vincles familiars amb la propietat del negoci, va ser donat d’alta.

Etiquetes:

Aquesta va ser una de les divuit detencions practicades per la policia la setmana passada. Agents del cos també van haver d’intervenir dimarts en un domicili de Canillo per una discussió entre companys de pis en el decurs de la qual un dels ocupants, un no resident de 25 anys, va usar una pistola Taser contra una altra de les persones que hi havia a l’habitatge, a banda d’exhibir un ganivet i proferir amenaces. Va ser arrestat pels delictes contra la integritat física i moral i la llibertat.

En una altra actuació en un domicili, en aquest cas al Pas de la Casa, agents del cos d’ordre van detenir un jove no resident de 20 anys que es va enfrontar a la policia amenaçant amb dos ganivets.

tracking