Pandèmia mundial

Salut registra 41 contagis nous i un pacient menys a l'UCI

El nombre d'hospitalitzacions es manté en 19 i a l'àrea de Cures Intensives queda una persona ingressada per la malaltia, que es troba sota ventilació mecànica

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Salut ha registrat un total de 41 contagis nous per Covid en les darreres 24 hores,fet que ha fet augmentar la xifra de casos totals des de l'inici de la pandèmia a 7.560, dels quals 6.702 s'han produït durant la segona onada. El nombre de persones que actualment pateixen la malaltia és de 517, tres menys que ahir, s'han donat 44 altes noves, fet que fa incrementar les recuperacions totals a 6.963, i les defuncions es mantenen en 80 persones.

Undels dos pacients que estaven ingressats a la Unitat de Cures Intensives de l'hospital ha abandonat l'àrea i actualment només hi ha una persona que es troba sota ventilació mecànica, segons les dades facilitades pelSAASaquesta tarda. L'hospital es manté amb el mateix nombre de pacients ingressats que ahir, 19, i a planta hi ha 18 persones per Covid.

Les escoles del país tenen 25 aules amb algun tipus de confinament, de les quals 9 estan aïllades totalment i 16 de manera parcial. Salut també té 49 classes amb vigilància passiva.

tracking