Repartiment de tests a la Massana

Sant Julià també ha començat la distribució de proves, Andorra la Vella, Escaldes, Canillo i Ordino ho faran demà i Encamp, dilluns

Distribució de tests a la sala de la Closeta de la MassanaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Massana ha començat a distribuir els tests d'antígens per a autodiagnòstic de la Covid-19 aquesta tarda a partir de les tres. El personal del comú està entregant a la sala de la Closeta les proves que facilita Govern a tots els ciutadans que presenten el carnet de la CASS o la documentació amb el número de cens.

Ordino ha anunciat que la distribució começarà demà al matí, de les 9 h a les 14 h, a la sala Buna, al mateix comú. Diumenge estarà tancat i reobrirà al públic dilluns.

Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Canillo també començaran a repartir els tests demà. La capital iniciarà la distribució a partir de les 14 hores a l’antiga plaça de braus, situada davant de l’edifici administratiu del Govern, mentre que repartirà els tests a domicili a les persones majors de 80 anys que visquin soles. Marsol va indicar ahir que hi ha un total de 21.000 ciutadans que podran recollir les proves diagnòstiques i va recomanar que només hi vagi una persona de la unitat de convivència, per tal d’evitar aglomeracions. Escaldes farà el repartiment al pavelló del Prat Gran fins al dia 24 al matí. L'horari habilitat per a recollir els autotests serà de les 10.30 a les 19 hores de demà i diumenge, mentre que a partir del 21 s'ampliarà de les 8 del matí a les 19 hores.A Canillo l'operativa es farà a les taquilles de l’edifici del telecabina i a les de a l’aparcament del Tarter.

Sant Julià és l'altre comú que distribueix els tests a partir d'avui a la tarda, a la plaça de la Germandat, mentre que Encamp, que començarà dilluns, repartirà a domicili als ciutadans majors de 70 anys els tests. A més s’habilitaran quatre punts a la parròquia per a la resta de la població: els serveis de tràmits i les oficines de turisme d'Encamp i el Pas de la Casa.

Totes les corporacions han recomanat que només una persones de cada unitat familiar vagi a recollit els tests, i han recordat que és obligatori portar el carnet de la CASS.

Test de venda en farmàcia per fer autodiagnòstic de la Covid

Salut vol controlar el virus amb tests d'antígens massius

tracking