El Superior rebaixa de 15 a 5 anys la pena d'expulsió del país a un traficant de cocaïna

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Tribunal Superior rebaixa de quinze a cinc anys la condemna d’expulsió del país a un traficant de cocaïna. D’aquesta manera, els magistrats van estimar de forma parcial el recurs que va interposar la defensa de l’home, que va al·legar que el període d’expulsió era “exagerat” tenint en compte que l’acusat està arrelat al país, té parella estable i abans dels fets jutjats no tenia antecedents penals.

D’altra banda, el Superior va desestimar la petició del lletrat per absoldre el seu client del delicte de tràfic de cocaïna, considerant-lo culpable d’aquest, de consum i de cessió de droga. Així doncs, el processat, que va passar dinou mesos en presó preventiva, haurà de complir la part de la condemna que li queda pendent, fins als dos anys i mig a la Comella, abonar un total de 3.000 euros en concepte de multa i no podrà entrar a Andorra durant un lustre.

Els fets es remunten al Nadal del 2018, quan va ser descobert pels agents de la policia arran d’una investigació que anava al seu darrere com a sospitós de formar part d’una xarxa de tràfic d’estupefaents.

tracking