Obres

Casa Bauró serà la seu del Raonador

La institució ocuparà l'antic espai de la Biblioteca Nacional

La Biblioteca Nacional romandrà tancada avuiARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La seu del Raonador del Ciutadà serà Casa Bauró i per això la institució ha convocat un edicte per fer les obres de reforma per adequar les noves dependències, segons publica el BOPA. El canvi es farà després de la millora dels espais de l'edifici de la plaçeta Sant Esteve de la capital que ocupava fins a l'estiu la Biblioteca Nacional i que han quedat lliures amb el trasllat a l'antic hotel Rosaleda d'Encamp.

La institució del Raonador està ubicada ara a la nova seu del Consell General i s'havia comentat la possibilitat que pogués traslladar-se a l'edifici de serveis que el comú de la Massana pretenia que hi hagués a Casa Parramon. El canvi de seu es fa amb la "voluntat dereforçar la independència i visibilitat de la Institució, aixícom oferir un espai més autònom i accessible a la ciutadania, especialment per a les personesamb diversitat funcional", segons ha assenyalat el Raonador en un comunicat aquesta tarda, on es precisa que el trasllat a Casa Bauró es preveu per a la primavera del 2021.

Les empreses interessades a participar en el concurs per reformar Casa Bauró han de recollir la documentació a la seu del Raonador del Ciutadà i el termini de presentació d'ofertes finalitza el 28 de desembre.

tracking