El Sipaag considera que la prejubilació no ha de servir només per reduir costos

El Sindicat considera que "tornaríem a caure en l'error de sempre" i destaca que s'han de prioritzar criteris d'equilibri i qualitat de servei

Govern i Sipaag acorden un ajornament en l'afer dels càrrecs de confiança

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Sindicat del Personal Adscrit a l'Administració General (Sipaag) ha destacat en un article d'opinió conjunt que la possibilitat de prejubilar-se, si finalment es recupera aquesta opció, "s'ha d'entendre com una millora laboral i de reconeixement de la tasca i dedicació a l'Administració durant tants anys". En aquest sentit, assegura que "si es planteja per una qüestió merament de reducció de costos, tornarem a caure en el mateix error de sempre", i destaca que la reforma "prioritzi criteris d'equilibri i qualitat del servei".

En l'escrit, el Sipaag també ha destacat la importància de la digitalització de l'Administració com a oportunitat per millorar l'atenció al públic, amb un estalvi de temps i de desplaçaments innecessaris dels ciutadans. A més, ha defensat que hi ha d'haver un equilibri entre veterania i joventut entre el personal de l'Administració general.

tracking