Política

Govern refusa fer pública la indemnització a López

El ministre de Finances, Eric Jover, va contestar que l’import percebut "s’ajusta escrupolosament a les diferents clàusules del contracte"

Govern refusa fer pública la indemnització a López

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La indemnització que va cobrar l’exdirector general de l’Autoritat Financera, Ramón López, per la rescissió del contracte continua sense ser pública, ja que el Govern es va negar a facilitar-la després d’una pregunta escrita formulada pel conseller general del PS, Quim Miró. Concretament, el ministre de Finances i portaveu de l’executiu, Eric Jover, va contestar que “l’import percebut en concepte d’indemnització s’ajusta escrupolosament a les diferents clàusules del contracte del Sr. Ramón López i a la legislació laboral andorrana vigent”.

En la rèplica, publicada al butlletí del Consell General, el ministre va adjuntar també una carta del president de l’AFA a López en què s’afirma que es van pagar “els imports acordats entre les dues parts i que s'ajusten tant al contracte resolt com a la legislació laboral vigent”. A més a més, Jover va recordar que el contracte amb el ja exdirector general tenia “clàusules de cooling down associades a les incompatibilitats que té la persona en els mesos posteriors” i va recordar també que la Llei de l'INAF fixa que “durant l’any posterior a la separació del seu càrrec” López no pot exercir cap tasca professional en entitats o institucions que tinguessin alguna relació amb la seva tasca anterior com a regulador.

Finalment, el titular de finances va aprofitar per recordar que la rescissió de contracte de López no havia tingut cap cost per a l’executiu, ja que de l’import de l’operació se n’havia fet càrrec l’Autoritat Financera.

tracking