x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Esquí

Forfet de 150 euros per fer randonée a totes les estacions

Els dominis esquiables comercialitzaran de manera conjunta un tiquet per a les activitats que no són esquí alpí
Ruta d'esquí de muntanya a Vallnord

Ruta d'esquí de muntanya a Vallnord skimo randonnée

Ruta d'esquí de muntanya a Vallnord

Actualitzada 27/11/2020 a les 14:21
Les estacions d'esquí posaran a la venda a un preu de 150 euros un forfet per poder fer randonée a tot el país. Grandvalira, Vallnord Pal-Arinsal i Naturlandia han arribat a un acord per crear un tiquet únic de temporada que serà obligatori per al clients que vulguin accedir a les pistes per practicar els esports que no siguin esquí alpí, entre els quals s'inclou el de muntanya i les raquetes de neu. El forfet de dia per aquesta modalitat costarà 12 euros a les pistes massanenques i 14 per gaudir-ne de les d'Encamp i Canillo. 

La creació d'aquest passi s'ha treballat mentre el Govern preparava un reglament per regular la pràctica d'esports de neu que es va aprovar dimecres passat pel consell de ministres. Aquest forfet sorgeix per integrar la pràctica de l'esquí de muntanya a les estacions i per controlar una mica aquesta modalitat i representa que ja no es pot fer a l'espai dels dominis esquiables sense disposar d'un tiquet específic. Per a les estacions suposa oferir serveis a aquests clients com que hi haurà un pister des de les 7 del matí fins a les 22 de la nit per atendre qualsevol requeriment dels esquiadors. Els titulars d'aquest passi tindran a me´s les mateixes avantatges de descomptes en restauració i merchandising i serà vàlid tant a l'estiu com a l'hivern per usar els ginys, per exemple el telecabina de la Massana o el telefèric de Pal-Arinsal. 

La gestió del forfet la farà Ski Andorra i encara s'ha de determinar quan es posarà a la venda i exactament en quins llocs es podrà adquirir. El repartiment de l'import obtingut es farà seguint els mateixos criteris que amb els forfets de temporada d'esquí alpí per a cada domini, tot i que aquest primer any serà per a Ski Andorra. La novetat que s'hi inclou Naturlandia, tot i que no forma part de l'entitat d'estacions alpines. La primera estimació feta per les estacions apunta que podria arribar a un total de 50.000 euros amb les vendes d'aquest nou forfet ja que molts dels clients que practiquen randonée compren el forfet de temporada de l'estació. Tots els esquiadors que hagin adquirit ja aquest passi d'esquí alpí el podran fer servir per fer esquí de muntanya sense necessitat de fer cap gestió. 

El primer domini que havia previst aquest forfet de natura per a practicar esquí de muntanya o raquetes ha estat Vallnord Pal-Arinsal que el va posar a la venda a principi de temporada a 100 euros. Al grup de clients que l'havien adquirit se'ls canviarà aquest tiquet pel forfet conjunt per accedir a totes les estacions del Principat i ja s'ha deixat de comercialitzar el que donava accés només a les pistes massanenques.
Veure’n més
41
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts