x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bancs

Crèdit Andorrà canvia a la marca Creand©

L'entitat destaca que la nova denominació identificarà el grup financer a tots els mercats
La imatge de la nova marca de Crèdit Andorrà

La imatge de la nova marca de Crèdit Andorrà

La imatge de la nova marca de Crèdit Andorrà

Actualitzada 24/11/2020 a les 10:17
Crèdit Andorrà canvia la marca per denominar-se Creand© segons ha anunciat aquest matí. L'entitat destaca que la nova marca unifica el grup a nivell internacional i ha de permetre "fer front als reptes de futur, centrats a consolidar el lideratge a Andorra" on remarquen que el banc és "pioner en innovació i servei al client" i que servirà a més per continuar creixent en els diferents llocs on té presència. 

El conseller executiu i director general de l'entitat, Xavier Cornella, assenyala que el canvi de denominació suposa iniciar una nova etapa que "afrontem amb la confiança que ens dona una trajectoria sòlida i responsable, i mantenint els valors que ens han permès créixer durant tot aquest temps" i assegura que l'objectiu és "consolidar la fortalesa del nostre model bancari i fer front amb confiança a les oportunitats que se'ns obren de cara al futur". 

La nova marca s'anirà implementant de manera progressiva als diferents països on l'entitat està present i es basarà l'estratègia de negoci dels anys vinents en tres eixos. El primer és desenvolupar aliances estratègiques per ampliar l'oferta de valor i rendibilitat en totes les àrees, el segon és una aposta per la transformació digital i la innovació per "millorar l'excel·lència en el servei al client" i en tercer lloc Creand© es fixa l'especialització en productes i serveis que augmentin la diferenciació i el valor afegit, segons s'exposa en un comunicat de premsa. 
Etiquetes
  • #9 Oriol
    (28/11/20 12:19)

    D'un cop de ploma s'han carregat la marca Andorra, suposo que no els interessava sortir a l'exterior "tocats de mort", pel que fa a el nou nom en castís només pot obeir al fet que el mercat a què volen accedir és l'iberoamericà.

    Respondre
  • #8 Uuups
    (25/11/20 13:00)

    Creando....Claríssimament és una forma de castellanitzar el nom. Qui paga mana. Les fortunes no són dels andorrans.

    Respondre
  • #7 lluc
    (25/11/20 00:55)

    Sembla el nom d'una startup de creadors publicitaris... vaya iluminats tenen a la direcció, espero que les inversions no les portin igual. Aquest nom no agrada a ningu d'aqui. Els problemes de "lo crèdit", son més importants del que es pugui tapar amb un rentat de cara. No veig que Credit Suisse o Credit agricole tinguin problemes amb el seu nom i la
    seva historia.

    Respondre
  • #6 Aruna
    (24/11/20 14:41)

    No mola... Hubiera quedado mejor CrediAnd

    Respondre
  • #5 Juan Antonio del Pino Corredera
    (24/11/20 13:31)

    Find cuan veure com el banc que desde que Baix arribar a Andorra i tingut compte cambia de nom?
    Sincerament no m'agrada, de Caja de Pensiones a Caixa Banco, despres Crédit Andorra i ara?

    Respondre
  • #4 Ernest
    (24/11/20 13:29)

    Bona disparadeta al peu, bon profit. La (c) és indigerible...

    Respondre
  • #3 quin horror
    (24/11/20 13:03)

    Quin nom més horrorós! es perd l'essència andorrana de l'entitat per triar un nom, com diu el comentari #1 més propi d'una agència publicitària...a més, perquè posen la "c" de copyright? tan malament els han informat? si de cas hauria de posar la "r" de marca registrada (si ja ho han fet)

    Respondre
  • #2 Pep
    (24/11/20 11:44)

    Des del punt de vista de ciutadà i de client, no veig que aporti res de nou. Els tres eixos de que parla el seu Director General, crec que ja s'haurien d'haver implementat fa molt de temps...
    Fusions per fer una banca més sòlida i de confiança (massa bancs per tan poc territori el que implica més costos d'operativitat).
    La banca on-line no acaba de ser un mitjà que arribi al ciutadà de forma més eficient. Tele-conferències, per exemple, amb el teu gestor particular ajudaria molt, a l'igual que més ajuda i facilitats a les petites empreses per la seva gestió diària (sempre les més oblidades).
    Solament desitjo que tot això, no es tradueixi únicament en maquillatge, sinó que es vegi una banca més moderna i no tan tancada com la que em vist el darrers anys.
    Molta sort a l'entitat.

    Respondre
  • #1 Mare meva...
    (24/11/20 10:32)

    Ostres... Horrible... No m'agrada gens el nom. Sembla el nom d'una agència de publicitat o algo així, no el nom d'un banc... Una mica de serietat.
    Com sabran els nous clients que és un banc i no un altre tipus d'empresa?

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts