x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
instal·lacions

Un nou peritatge torna a aturar l'inici de les obres als Serradells

La demanda té a veure amb uns elements de la teulada, que dificulta l'inici dels treballs
Conxita Marsol ha explicat la situació dels Serradells en la presentació del Poblet de Nadal

Conxita Marsol ha explicat la situació dels Serradells en la presentació del Poblet de Nadal

Conxita Marsol ha explicat la situació dels Serradells en la presentació del Poblet de Nadal

Comú ALV/Tony Lara
Actualitzada 23/11/2020 a les 15:56
La demanada d'un nou peritatge als Serradells per part d'una de les empreses que hi treballava en el moment de l'incendi aturen l'inici de les obres de reconstrucció. Aquesta vegada la demanda té a veure amb uns elements de la teulada, el que dificulta l'inici de la reconstrucció perquè no permet començar els treballs sense tocar aquesta part de l'estructura pendent del peritatge, tal i com ha indicat la cònsol major, Conxita Marsol, aquest matí en roda de premsa. Marsol ha assegurat que ha parlat amb l'empresa adjudicatària dels treballs i que la previsió és que es puguin iniciar a mitjans de gener del 2021 i complir amb el termini d'execució d'uns 16 mesos. "Érem conscients que quan s'entra amb un procés judicial les coses s'allarguen, però esperem que el 2022 ja puguem tenir el nou Serradells" ha assenyalat Marsol.

Les declaracions les ha fet durant la presentació del poblet de Nadal, que s'inaugurarà aquest dijous a les 6 de la tarda i que hi serà present fins al pròxim 27 de desembre. La cònsol, però, ha explicat que en funció de l'evolució epidemiològica i l'entrada de turistes al país, podria comportar que aquest s'allargués fins a la cavalcada de reis.

El poblet enguany compta amb diversos canvis respecte a les edicions anteriors, la qual cosa ha fet que el pressupost també s'hagi reduït a uns 300.000 euros en comparació als 400.000 euros habituals. El dijous a les vuit de la tarda hi haurà el castell de focs en tres punts diferenciats de la parròquia. "Teníem dubtes si fer-lo o no, però creiem que és una manera de donar llum i esperança a la situació que estem vivint" ha dit Marsol. També ha explicat que el recorregut, enguany, estarà indicat tant les entrades com sortides i que el poblet s'amplia sobre l'aparcament Vinyes per donar més espais entre les casetes, si bé es mantenen les mateixes parades, gairebé una trentena. També pel que fa als espectacles mòbils, enguany es redueixen a cinc i des de la corporació han indicat que seran més àgils per evitar aglomeracions
Etiquetes
  • #2 Responsabilitats a l'empresa i al comú!
    (23/11/20 20:27)

    Es una vergonya! HORA DE DEMANAR RESPONSABILITATS A L'EMPRESA (QUE N'HI HA )I AL COMÚ! L'única piscina olímpica, la que te més usuaris i Can passant els anys com si fos un luxe!!! L'empresa te que envainar-se l'estat soldant sense les condicions apropiades, i al Comú sembla que la piscina l'import un rave. JA N'HI HA PROU DE TANTA DESIDIA. A LA PRESÓ HAURIEN D'HAVER ANAT!!! (hi podien haver hagut víctimes)

    Respondre
  • #1 john
    (23/11/20 16:54)

    Quina vergonya, si tingues a veure amb el giny de Carroi el tindrien parat???

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts