Pandèmia mundial

Mor un home de 66 anys ingressat a l'UCI amb Covid-19

És la víctima número 76 al Principat, des de l’inici de la pandèmia

Mor un home de 66 anys ingressat a l'UCI amb Covid-19

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 66 anys, que es trobava internat a la Unitat de Cures Intensives, va traspassar ahir i es convertia d’aquesta manera en l’òbit número 76 des que va començar la pandèmia mundial provocada pel coronavirus, mentre que ja és la 23a de la segona onada de contagis. En relació amb la pressió del sistema sanitari, es mantenen 18 persones ingressades, 9 que es troben a planta, mentre que les altres 9 resten a l’UCI. D’aquestes, 6 es troben amb respiració assistida. Al centre sociosanitari d’El Cedre continua sense haver-hi cap intern ingressat a la planta de Covid geriàtric que s’hi va habilitar, després que durant el dissabte rebés l’alta la darrera persona que s’hi trobava.

Nous contagis

En relació amb el nombre de persones que han contret la malaltia en les darreres hores, el còmput va augmentar en 85 nous infectats, per la qual cosa el nombre de casos actius que hi ha ara mateix al Principat es torna a situar per sobre dels 1.000, concretament 1.049 un total de 83 casos més que els que hi havia el dissabte. Amb dades a nivell global, el total de persones que han passat la malaltia és de 5.872, de les quals 5.014 són els casos que s’han produït durant la segona onada de contagis.

Pel que fa a la situació en la qual es troben els diferents sistemes escolars en relació amb els contagis i les classes que funcionen amb normalitat, des del ministeri de Salut van fer públic que ahir hi havia un total de 43 aules amb algun tipus d’afectació i mesura preventiva a causa de la pandèmia, fet que vol dir que són dues menys que les que hi havia durant l’actualització sanitària que el mateix ministeri va realitzar durant la tarda de dissabte.

Així doncs, són 15 les classes en què es troba confinada la totalitat dels alumnes que les integren, i aquí és on hi havia les dues que se’ls va aixecar les restriccions durant el diumenge, i que avui tornaran a tenir educació presencial després del confinament preceptiu. A més a més, cal destacar que hi ha un total de 28 aules que es troben amb algun alumne en aïllament. Finalment, des del ministeri de Salut també van informar que hi ha un total de 75 classes escolars que es troben sota vigilància passiva però sense restriccions.

Mor un home de 66 anys ingressat a l'UCI amb Covid-19

tracking