Justícia

La batlle Moreno vol saber les notes de la selecció de notaris

La jutge en excedència felicita els guanyadors i el tribunal per una feina “molt ben executada”

La batlle Moreno vol saber les notes de la selecció de notarisFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La batlle en excedència Maria Àngels Moreno ha demanat al ministeri de Justícia i Interior, com a membre del tribunal de selecció de notaris, informació sobre les qualificacions que ha obtingut en les diferents proves que s’han anat fent per cobrir les dues places de fedataris. Moreno ha sol·licitat saber en quina posició ha quedat de tots els candidats que han optat als llocs que finalment ocuparan els exbatlles Jordi Junyer i Jordi París. Segons ha pogut saber el Diari, la batlle ha ocupat la cinquena posició dels sis aspirants que van arribar al tram final de la selecció.

En l’escrit al ministeri, Moreno es mostra “molt contenta” d’haver acabat l’oposició i felicita els guanyadors. “Vulgui trametre al secretari del tribunal que considero que ha estat una convocatòria remarcable i molt ben executada”, assenyala en el text.

Afegeix que personalment desitjaria saber la posició en què ha quedat a la final i quina ha estat la seva graella personal de qualificacions per conceptes. “Estic especialment interessada a obtenir el detall de les notes de la prova teòrica escrita amb el resultar per pregunta, per saber si he enfocat bé la preparació dels temes, que era certament complexa, i també saber el detall d’apreciació dels mèrits, per poder completar el meu currículum per al futur si resulta necessari”, diu.

El ministeri trametrà ara la petició de la batlle en excedència a la resta d’integrants del tribunal perquè es determini si Moreno té dret a rebre informació sobre el concurs i quina en concret. La petició de la candidata s’atendrà si té dret a conèixer les dades i se li facilitaran les que la normativa marqui que pot tenir.

tracking