pandèmia mundial

El PS demana impulsar converses amb França per reobrir la frontera

Els socialdemòcrates volen una nova campanya de promoció del consum intern al Pas de la Casa

Pere López, David Rios i Enric Riba, aquest migdia al Pas de la CasaPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, i els dos consellers del PS + Independents del comú d'Encamp han visitat aquest migdia el nucli del Pas de la Casa. Des de la localitat encampadana, han demanat una nova campanya per promocionar el consum intern al Pas de la Casa, així com l'impuls de negociacions diplomàtiques amb França per a la reobertura de la frontera. "La voluntat del PS és fer costat als comerciants i animar al Govern a fer totes les gestions diplomàtiques que es puguin fer per reobrir la frontera, ja que és una necessitat per aquesta població, que és un dels motors econòmics del país", ha comentat López.

De la seva banda, Rios ha demanat que es repeteixi una campanya de promoció com la que es va fer amb l'esllavissada de la primavera passat "i fer que la situació que viu el Pas de la Casa no sigui tan dramàtica".

Riba ha emplaçat al comú, que treballa en la campanya de comunicació a la regió d'Occitània, que tan aviat com França aixequi les restriccions de mobilitat, que aquesta es faci de manera coordinada amb les altres institucions que vulguin promocionar Andorra i d'aquesta manera no se solapin. A més, des del PS encampadà s'ha facilitat una llista amb el contacte de més de 800 mitjans de comunicació francesos. "Esperem que les decisions i gestions diplomàtiques que es puguin fer aportin bones notícies i que ben aviat aquests carrers estiguin plens de turistes i l’activitat i l’alegria retornin al Pas de la Casa", ha conclòs López, que ha assegurat que era "força impressionant" veure els carrers de la vila "tan desolats i tan buits".

tracking