Hivern

Vallnord - Pal Arinsal ajorna l'obertura al 4 de desembre

L'estació pública els protocols Covid, que inclouen l'ús obligatori de la mascareta en espais comuns

L'estació de Vallnord - Pal Arinsal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vallnord - Pal Arinsal ha informat que ha retardat una setmana la data prevista d'obertura. Malgrat que s'ha treballat per obrir el 28 de novembre, l'escenari general ha obligat a retardar l'inici al 4 de desembre. L'estació ho ha comunicat aquesta tarda, en què també ha informat dels protocols de la Covid que han dissenyat amb l'objectiu d'evitar qualsevol tipus de perill de contagi a totes les instal·lacions. Aquests protocols, però, podran anar canviant durant la temporada en funció de la situació epidemiològica del moment.

La majoria d'aquests son els mateixos que els adoptats durant la temporada d'estiu. Destaca l'obligatorietat de l'ús de la mascareta o un tapacolls homologat en tots els espais públics de l'estació. Durant la pràctica de l'esquí, surf de neu, raquetes o esquí de muntanya, el seu ús serà recomanat, mentre que només es permetrà la retirada de l'element de protecció una vegada asseguts a la taula als espais de restauració. Referent a aquest punt, Vallnord ha volgut potenciar l'ús de la seva aplicació i està treballant per oferir als clients dades actualitzades respecte el percentatge d'ocupació en restaurant, així com la possibilitat de reservar els espais i evitar cues als locals.

Una altra de les mesures per les quals ha optat Vallnord és la col·locació de vinils anti-microbcaterians Hexis Pure Zone en superfícies de contacte com taules, cadires, finestres, poms de porta i cabines, entre d'altres, que no permeten l’aparició i desenvolupament de bactèries i virus. També s’ha potenciat el servei de neteja per fer-lo constant durant tota la jornada en espais comuns d’atenció al client, restauració i oficines. Finalment, s’ha optat per la reducció del 95% en la impressió de plànols físics per evitar la transmissió física de paper, una mesura que també va relacionada amb la potenciació de l'aplicació.D'alta banda, Vallnord ha destacat que farà provesd’antígens a tots els treballadors.

tracking