parròquies

La minoria de Canillo no sabia que Mònica López havia estat acomiadada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La minoria canillenca, amb Albert Torres i Dolors Cabot, assegura que desconeixia la intenció de l’equip de govern comunal d’acomiadar Mònica López com a directora general del Palau de Gel. La consellera Cabot va explicar al Diari que “la notícia ens ha agafat de sorpresa” i que una vegada més “demostra que no hi ha comunicació amb nosaltres”.

La consellera va relatar que el dia abans d’acomiadar López del càrrec “havíem demanat quina era la situació i ens van assegurar que no hi havia voluntat de renovar el càrrec” i que per això també els va sorprendre que el cònsol major, Francesc Camp, n’agafi les regnes de moment. Camp ahir a través de les xarxes socials va aclarir que prendrà les responsabilitats de moment i fins que no hagin finalitzat les negociacions amb els propietaris dels terrenys. Una decisió que l’oposició va criticar. “Ell forma part del consell d’administració com a president i, a més a més, és el nou càrrec de direcció. Penso que hauria de decidir si vol ser cònsol, vol ser director o bé què vol ser. Crec que tot és impossible”, va al·legar Cabot.

Pel que fa a les negociacions pels terrenys on es troba el complex, la consellera va matisar que sembla que “no hi hagi la voluntat d’arribar a bon port” i que “cada vegada estan més allunyats” els propietaris de l’equip comunal. “A un mes i mig perquè venci el contracte s’està negociant amb escepticisme, fet que ens sobta”. Cabot va matisant que “sembla que la majoria no té les coses clares”.

tracking