Govern destina 23.500 euros en l'informe per a la zona franca

L'empresa adjudicada tindrà tres mesos per elaborar un estudi que ha de contenir els aspectes logístics, duaners i d'homologació fiscal

El ministre Eric JoverSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha encomanat un informe d'assessorament per a la implementació d'una zona franca fora del Principat a l'empresa ICIL per un import de 23.500 euros. Així ho ha fet saber aquesta tarda el ministre portaveu, Eric Jover, qui ha destacat que la societat tindrà tres mesos per elaborar l'estudi, on s'hauran de tenir en compte aspecteslogístics, duaners, d’homologació fiscal, seguretat i transposició de normes i directives de la UE. La Fundació ICIL té un equip especialitzat en la matèria, experiència professional en l’assessorament d’aquest tipus d’estudis i compta amb un consultor que ja ha treballat amb el Ministeri de Finances i coneix l’especificitat andorrana i el codi duaner comunitari.

Jover ha destacat que la zona franca“es tracta d’un projecte prioritari per a l’Executiu, que l’ha inclòs al nou full de ruta conegut com a Horitzó 23” i que l'objectiu de la seva implementació ésaugmentar la competitivitat del sector comercial i atraure noves formes de negoci d’alt valor afegit. Una demanda que també compta amb el suport de la Cambra de Comerç (CCIS) i la Confederació Empresarial d'Andorra (CEA).

tracking