Dolsa critica les desafectacions als terrenys de Casa Rossell

La sessió de comú ha aprovat una partida extraordinària per a comerços que vulguin tenir la certificació de compliment de la normativa sanitària de la Covid-19

Dolsa critica les desafectacions als terrenys de Casa RossellM. P.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conseller a la minoria d'Ordino, Enric Dolsa, critica que el govern hagi iniciat les desafectacions a terrenys de Casa Rossell per a suposades "construccions d'habitatges socials i fàbriques farmacèutiques a la zona". Dolsa durant la sessió de Consell de comú celebrada aquest matí ha mostrat la seva incomprensió que es faci fora als explotadors dels terrenys per a ús agrícola i demana a la majoria, encapçalada per Josep ÀngelMortés, que eviti la construcció d'aquestes infraestructures. Per la seva banda, el cònsol ha assegurat desconèixer quins són els plans de l'executiu a hores d'ara, si bé és cert que tenen una reunió la setmana vinent, i el qual ha matisat que les decisions es prendran conjuntament. El conseller a la minoria ha exposat que les parcel·les "amb milers de metres quadrats" han de servir per projectes com la Ruta del ferro o d'Andorra Miniatura, el qual portava al seu programa electoral. Unes paraules a les quals se suma la consellera a la minoria Sandra Tudó, que ha defensat que s'han de mantenir les explotacions agrícoles.

També durant la sessió de comú s'ha aprovat una partida extraordinària per a les auditories per aquells comerços que vulguin tenir la certificació de compliment de la normativa sanitària de la Covid-19, diners que s'extreuen de les rebaixes salarials dels càrrecs electes.Mortésha incidit que malgrat les noves restriccions per part dels territoris veïns pel que fa a la mobilitat, el projecte continuarà endavant, ja que a hores d'ara el futur és incert i la temporada d'esquí començarà el 4 de desembre. El grup de la majoria no té ara mateix preparat un altre pla estratègic ni es planteja fer-se enrere amb aquests segells de qualitat i confia que hi podrà haver temporada d'hivern.

tracking