parròquies

Camp diu que les crítiques de la minoria no tenen “fonament”

Camp diu que les crítiques de la minoria no tenen “fonament”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cònsol major de Canillo, Francesc Camp, assegura que les crítiques de la minoria pel que fa a la construcció de la passarel·la tibetana són “sense fonament” i nega que la majoria tingui opacitat a l’hora de donar informació als consellers i a la ciutadania en general.

Camp va explicar al Diari que des de l’oposició, amb Albert Torres i Dolors Cabot, havien fet la sol·licitud per conèixer el projecte una única vegada i que des de l’equip de govern els havien fet arribar un informe de més de noranta pàgines.

El cònsol va mostrar la seva comprensió pel que fa al posicionament al projecte. “Ells consideren que no s’ha de fer, almenys en aquest moment. La realitat és que tenim la capacitat financera.” I va afegir que “és un plus important per reforçar l’oferta turística” i que “el projecte pot assegurar que els agents turístics tinguin més clients”.

El cònsol va incidir que no és veritat que s’està treballant amb improvisacions i que “l’únic que falta per acabar de definir són els entorns a la passarel·la”.

tracking