Llibertat per al detingut en un enfrontament d'un grup de joves amb la policia

Els implicats van mostrar una actitud desafiant arran d'un vehicle mal estacionat davant d'un centre comercial

La policia posa en marxa controls per evitar filtracions d'informacióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir ahir a la tarda un jove i en va identificar i controlar un altre arran d'un enfrontament que es va produir a la tarda a les portes d'un centre comercial d'Escaldes-Engordany. L'arrestat ha quedat en lliberta aquest matí. Els fets es van originar arran d'un advertiment per part dels agents de circulació de la parròquia al grup de joves, a qui van demanar que retiressin un vehicle mal estacionat. Tot i la poca col·laboració, van acabar retirant el cotxe, però la patrulla va tornar a passar al cap d'una estona i el vehicle tornava estar estacionat en un lloc on no es podia.

Segons fonts oficials del comú d'Esclades, els joves van mostrar una "actitud desafiant, poc respectuosa i fins i tot agressiva" amb els agents de circulació, que van requerir la presència de la policia. Els joves van mantenir la seva postura desafiant amb l'arribada dels membres del cos d'ordre i es van enfrontar a ells, fins i tot van arribar al contacte físic. Els agents de ´ciruclació van donar suport a l'acció de la policia, tot i no ser la seva funció, davant l'actitud dels joves. Finalment els efectius de la policia es van endur dos joves a les dependències policials, mentre que els agents de circulació van cursar una denuncia per amenaces, insults i actitut agressiva cap a ells.

Reforç de la vigilància

Arran d'aquest incident, la direcció del servei de circulació d'Escaldes ha convingut amb la policia reforçar la vigilància a la zona, posant-hi una patrulla dedicada permanentment per evitar i controlar situacions similars a la d'ahir.

tracking