Gastronomia

Un 'Andorra a taula' enfocat a les famílies

L'esdeveniment, que es fa del 30 d'octubre al 29 de novembre, tindrà un menú júnior "per reconèixer a tots els nens i nenes del país per l'esforç" durant la pandèmia

Un 'Andorra a taula' enfocat a les famílies

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ni la pandèmia mundial ha pogut frenar les 14s jornades 'Andorra a Taula' organitzades per la Unió Hotelera, i que compten amb la col·laboració d'Estrella Damm, Andorra Turisme i Andorra Telecom. La present edició, que se celebrarà del 30 d'octubre al 29 de novembre, serà especial i "anirà enfocada a les famílies, que és qui en la situació que estem estan tirant endavant juntes" ha indicat el director de l'UHA, Jordi Pujol. Aix´`i mateix, comptarà amb 24 restauradors, i no n'hi haurà cap de la parròquia d'Encamp. El president de la Unió Hotelera, Carles Ramos, ha celebrat que les jornades es puguin tirar endavant. "Era una demanda dels restauradors poder oferir una cosa més durant aquest novembre que serà molt complicat".

Als dos menús que sempre es presentaven, el gastronòmic i el tradicional, s'hi sumem el júnior, que tal com ha explicat Pujol "és un reconeixement a tots els nens i nenes del país per l'esforç, i que també van als restaurants". Sobre la possibilitat de fer servei a domicili, el director de l'UHA no l'ha descartat, però ha reconegut que "alguns menús serà complicat que es puguin fer per emportar. Però dependrà de cada restaurador". En relació a les possibles restriccions d'estats veïns, Pujol ha afirmat que "si es confinen altres països, nosaltres no suspendrem l'Andorra a taula en família, perquè també va adreçat a la gent del país" i sobre accions al Principat ha comentat que "ens adaptarem al que vingui". Les jornades comencen el proper 30 d'octubre i s'allargaran durant tot el novembre.

tracking