Activitats

Concurs per celebrar el Dia de les persones amb discapacitat

La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, el museu Thyssen i escoles d'art posen en marxa una iniciativa i l'obra guanyadora es plasmarà en una tassa commemorativa

Concurs per commemorar el Dia de les persones amb discapacitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNSM) i el museuCarmenThyssen han convocat un concurs d'obra gràfica obert a tota la ciutadania. L'obra guanyadora es reproduirà en una tassa commemorativa amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les persones amb discapacitat. La iniciativa compleix enguany cinc anys consecutius i compta amb la col·laboració de les escoles d'artcomunalsde la Llacuna, Sant Julià de Lòria i la Capsa d'Ordino que incentivaran la participació dels alumnes de totes les edats.

Els requisits per participar són crear una obrainèditaque inclogui els lemes 'La inclusió és cosa de tots' i 'Dia Internacional de les persones amb discapacitat, 3 de desembre'. Els treballs han de tenir unes mides de 19 centímetres de llarg per 8 centímetres d'alçada i es poden guiar amb unes plantilles que es poden recollir a la recepció de la Fundació, el Thyssen i les escoles d'art col·laboradores. Les obres s'hauran de presentar abans del 13 de novembre en format paper al museu o a laFPNSMo per email a dmartinez@fprivadameritxell.ad.

L'empresa sociolaboral de la Fundació,I&IServeis serà l'encarregada de la producció de la tassa commemorativa iedisseny premiat es donarà a conèixer el 3 de desembre. Les tasses es podran adquirir al museu Thyssen i a l'empresaI&IServeis. La Fundació i el museu volen recalcar que el més important amb aquest concurs, més enllà de la venda, és la participació activa de la població, que fa de la inclusió una realitat.L'acció està emmarcada dins la missió de laFPNSMper donar visibilitat als drets de les persones amb discapacitat.

tracking