Pandèmia mundial

Salut suma 85 nous positius

Un nou ingrés eleva a 42 els hospitalitzats per Covid

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La xifra de positius torna a fregar el centenar en un dia amb 85 nous casos diagnosticats en des d'ahir a la tarda segons ha informat Salut. El ministeri anuncia que hi ha 4.410 persones contagiades des del principi de la pandèmia de les quals 3.553 corresponen a la segona onada que es va iniciar al juliol i el nombre de decessos pel virus es manté com ahir en 72 òbits.

La xifra de pacients amb la Covid actualment és de 1.310 amb 42 ingressats a l'hospital, un més que ahir. El nou hospitalitzat es troba a planta on hi ha 34 infectats en total i a l'UCI es manté la mateixa situació d'ahir amb 8 pacients i set d'ells amb ventilació mecànica.

El nombre de padrins a l'àrea Covid d'El Cedre també continua com ahir amb 24 residents després de la defunció registrada ahir d'una dona del centre i d'un padrí ingressat a cures intensives a l'hospital que es van produir dilluns.

35 classes tancades

El Govern ha actualitzat a més l'afectació de la Covid als centres educatius que es concreta en 51 aules estan sota vigilància activa perquè han aparegut positius entre els integrants del grup. D'aquest total hi ha 35 classes tancades i 16 parcial amb alguns alumnes confinats i tot i que aquesta setmana totes les escoles estan tancades per la setmana de vacances de Tots Sants els escolars afectats per aquests aïllaments totals o parcials no poden sortir dels domicilis. Salut comptabilitza també 29 en vigilància passiva per l'aparició de casos que no es consideren contactes estrets de la resta dels estudiants de l'aula però que obliga a controlar de manera més exhaustiva la possible aparició d'algun símptoma. En aquesta situació es troba tota l'Escola andorrana de Santa Coloma.

tracking