pandèmia mundial

Benazet està “molt preocupat” perquè hi hagi 'botellón'

Benazet està “molt preocupat” perquè hi hagi 'botellón'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, va indicar que li preocupa “molt” que hi hagi botellón. En aquest sentit, va destacar que “entenc que una persona jove pensi que el virus no tindrà conseqüències per a ell però sí que en té perquè dins de la cadena de transmissió pot arribar a persones que ho passin molt malament, que puguin estar intubades o hi pot haver una pèrdua per aquesta actitud imprudent”.

Tanmateix, va precisar que “si no podem controlar la taxa de reproducció per les actuacions incíviques, les mesures que haurem d’imposar i que se’ns hauran d’imposar afectaran la seva butxaca i la seva vida”. I va reiterar que és important que “tot el món entengui que per aconseguir conviure amb el virus hem de ser molt responsables”, perquè si no ens podem trobar en una “situació molt delicada”.

Sobre l’actuació de les patrulles per intentar evitar aquestes conductes, va valorar que “la policia està fent una bona tasca en aquest sentit des de l’inici de la pandèmia i s’està lluitant per controlar aquestes situacions”. Respecte a com evitar comportaments incívics, va destacar que “podem ser intensos en mesures coercitives i limitacions de les llibertats, però penso que la millor mesura és la consciència de tots en aquesta lluita tan difícil. Si no, no ens en sortirem i això implicarà conseqüències per a la salut, la vida social i l’economia de les persones”. Finalment, va considerar que “és una llàstima” que hi hagi gent que es comporti així perquè “ens estem esforçant tots molt”.

tracking