Ensenyament

L'UdA registra un augment de matriculacions de l'1%

Tot i la pandèmia, el centre ha consolidat la línia de creixement dels darrers anys

L'UdA registra un augment de matriculacions de l'1%UdA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb el procés de matrícula per al nou curs acadèmic 2020-2021 finalitzat, la Universitat d'Andorra ha registrat un nou augment d'estudiants, amb un total de 547. Aquesta xifra suposaun creixement de prop de l'1% respecte el curs passat, en què també va pujar un 4% el nombre de matriculats, la qual cosa constata una consolidació de la línia de creixement, malgrat que enguany hi havia el repte de la pandèmia. Les carreres amb més demanda per aquest curs continuen sent el bàtxelor en Administració d'empreses (39 estudiants nous), el d'Infermeria (31) i el d'Informàtica (30).

Una de les novetats més destacades d'aquest curs a l'UdA és la renovació del bàtxelor d'Informàtica, amb l'adopció del nou model educatiubasat en competències. A més, s'ha actualitzat el bàtxelor en Comunicació per adaptar-se a les noves necessitats del sector. Pel que fa a la investigació, s’ha creat el Grup de Recerca en Tecnologia, que s’afegeix als grups de recerca en Salut, Educació, Llengües i Economia Financera, i s’impulsaran enguany els doctorats industrials. Entre les altres accions previstes en aquest àmbit hi ha l’increment de la dedicació a recerca del personal docent i investigador de la Universitat, que actualment és d’un 10%, amb l’objectiu de fer-lo arribar al 25% en quatre anys.

El curs 2020-2021 també destaca per ser el de la primera amplició del campus, amb l'estrena del nou edifici annex prop de la plaça Laurèdia, que ha estat rebatejat amb el nom d'edifici Cub. De moment, servirà per descongestionar les aules del centre d'ensenyament superior i cobrir una necessitat d'espai amb el context actual.

La Universitat va inicar les classes el passat 9 de setembre amb l'objectiu de mantenir el màxim nivell de presencialitat possible, combinant-ho amb les classes telemàtiques en cas de ser necessari.

tracking