Detingut un home per dur dues navalles prohibides

La policia ha intervingut en tres casos de maltractament en l'àmbit domèstic durant la setmana passada

La policia deté un home per maltractar la parella durant una discussió conjugalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir la matinada del dijous un home resident de 29 anys per un delicte contra la seguretat col·lectiva, ja que duia armes blanques que són il·legals. El jove es trobava per Andorra la Vella quan, durant un control rutinati, la policia va detectar que portava dues navalles de tipus "papallona", les quals estan prohibides. Aquest tipus de ganivet de butxaca, que forma part de la setena categoria dins la classificació d'armes,es caracteritza per tenir dos mànecs que permeten amagar la fulla de la navalla entre ells. Aquesta és una de les 17 detencions que el cos de policia ha efectuat durant la setmana del 19 al 25 d'octubre, on també hi destaca l'arrest d'un resident de 29 anys a Escaldes-Engordany per no tornar a la presó a dormir i trencar així una pena d'arrest nocturn a la Comella, i la detenció d'un turista de 46 anys que circulava amb una identificació falsa. L'home va ser aturat durant un control rutinari mentre conduia un vehicle de matricula francesa. Els agents, en verificar les dades amb els arxius informàtics, van detectar que l'home ja havia estat aturat amb anterioritat i havia presentat el mateix document, que estava manipulat i que no corresponia a la seva identitat real.

Aquesta darrera setmana també ha estat marcada pels casos de maltractaments en l'àmbit domèstic, amb tres intervencions policials el dia 19 d'octubre. El cos de seguretat va ser reclamat a Encamp per una baralla entre una parella que va derivar en una agressíó mútua i a Andorra la Vella per una agressió d'un home a la seva parella i per una discussió entre dues germanes de 45 i 48 anys en un domicili particular, on la policia va haver d'actuar dues vegades i es va endur detingudes a les dues persones perquè ambdues es van agredir.

Pel que fa a delictes contra la seguretat del trànsit, els agents van arrestar vuit persones per conduir sota els efectes de l'alcohol o les drogues. Un d'ells, un resident de 56 anys va donar una taxa de 2,58 grams d'alcohol per litre en sang mentre que un altre de 32 anys va ser detingut per donar 0,90 g/l i per circular amb el permís de conduir suspès i un jove de 23 anys va ser arrestat en donar positiu a la prova de control de drogues. Així mateix, un resident de 22 anys va ser detingut per circular amb una taxa de 2.02 g/l i causar un accident amb danys, mentre que la resta van ser en aturades rutinaria amb positius d'1,91 g/l, 1,82 g/l i 1,22 g/l. Pel que fa a la frontera del riu Runer, ahir al migdia un turista de 30 anys va ser detingut per intentar accedir al Principat amb 2.8 grmas de cocaïna.

tracking