Pandèmia mundial

Quarta defunció per coronavirus en dos dies

Una padrina que estava ingressada a l'UCI s'ha convertit en la víctima 66 de la pandèmia

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una padrina d'uns 80 anys ha mort aquesta tarda i s'ha convertit en la víctima número 66 de la pandèmia a Andorra. Es tracta d'una dona que estava ingressada a l'UCI, i amb ella són quatre les defuncions registrades en els dos darrers dies de persones amb Covid-19.

Aquest matí s'ha anunciat la mort d'un home de 94 anys que estava ingressat a l'hospital per positiu de la Covid-19. A més, el funcionari de Govern de 58 anys que va morir ahir també ha estat comptabilitzat com a una víctima més del virus, tot i que inicialment no es va fer.

El padrí traspassat estava hospitalitzat però no forma part dels malalts traslladats pel brot detectat a El Cedre, on ja hi ha 30 residents contagiats per coronavirus des de dijous passat. I el funcionari que va morir ahir estava al domicili afectat per la Covid quan es va produir el traspàs. El cap de Govern va lamentar la pèrdua del difunt, Ramon Pujol, integrant del departament d'Informàtica de l'administració central, i va iniciar la compareixença d'ahir a la tarda donant el condol a la seva família i a la de la dona de 60 anys que va morir al matí quan estava ingressada al centre hospitalari per les complicacions de salut que li havia provocat el SARS-CoV-2.

La segona onada de la pandèmia deixa ja una tretzena de defuncions al Principat i un total de 3.811 positius des del març, amb 1.278 casos actius ahir.

tracking